bla
Fülnyitogató a Palackba zárt üzenet: Akcióhős kerestetik Zsivajfalván. Találósok és Nyílt titkok a Szavakkal festett színházba hívnak: Nézzük együtt Klie Zoltán képeit! Álombetyár, Van véleményem. Van véleményed? Mit rejt a te éléskamrád? Ehető növényeket vagy A csodapipát? Majd magamtól kitalálom: Tündér vagy boszorkány a Bicegő bíbic, és mi a Szellemvasút.. avagy lehet-e szelíden harcolni? Segítenek ebben is Az égbolttisztítók, A szórakozott nyúl és A kapucnis béka, de Az okostelefon, a koltán és a gorilla is, meg Spartacus és A bárd. Könnyű lesz így a Szemétszedés Dezsővel. Jöhetnek Aztán végül aztán Az önkéntes tűzoltók, hiszen Este van, Indián nyár. Gyere kalákába, hej… A legjobb hely nem Robotvilág
0-nyito-design_04
0-nyito-design_05
Kép
Kép

Kácsor Lóránt | Gévai Csilla

Ehető növények

Rajzold körbe a kezed egy papírlaponez lesz a füvészkerted –, és ültess (rajzolj) bele vadon termő növényeket! Add meg a növények magyar és angol nevét, és jelöld, melyik mikor szedhető a természetben, illetve milyen formában fogyasztható! Igyekezz a lakóhelyed közelében megtalálható, számodra ismerős növényekből válogatni, de a szomszédos oldalról is szemezgethetsz.
 
Az elkészült művet 2013. november 15-ig küldd el a folyóirat szerkesztőségébe postai vagy elektronikus úton! A legsikerültebb füvészkertek alkotói között az Akadémiai Kiadó GreenbirdMagyar–angol környezetvédelmi szótár általános iskolás társszerzőknek című könyvét sorsoljuk ki.
1988 - 2014 Liget Műhely Alapítvány | Impresszum | Hírlevél | Támogatók és Partnerek