bla

Haj-rá, és Bajusz is rá, Ritmuskészítők előre, Szellemvasút indulj, Szemedben a világ Kollázs-varázs legyen és Nézzük együtt Gulácsy Lajos képeit! Most kezdődik a Szójátéktéren a Tutyimutyi paksaméta, Sárgája nap, fehérje hold. Közben Blökkencs és Hencó a városba mennek, A medve városába, ahol Borka és az Incifinci várja őket, meg Tetkó, a tengerész, kezében Ólomkatona és ezüstkanál. És akkor... a hajó elsodródott. De az Időjáték… Pétere megjött. És a Tojásoló idején elterjedt a hír, hogy Aprópénz és rózsa akkor is kell a Szitakötő szótár szerint, ha Fűben, fában orvosság lakik, s ha Azt állítom: asztal, ez úgy hangzik, mint a nagy titok, hogy: Volt egyszer egy kemence.

0-nyito-design_04
0-nyito-design_05
Kép
KépSzemedben a világ

A Szitakötő tavaly nyári számában megismerhetted Tomasz Gudzowaty nevét: ő készítette a mongol gyerekzsokét ábrázoló fényképet. A lengyel származású fotográfus sok földet bejárt: az itt látható képeket például Afrikában fotózta. Wide Wild World (Széles vad világ, ejtsd: vájd vájld vörld) című fényképalbumában számos afrikai állattal találkozhatsz.

 

Ha szeretnél egy Gudzowaty-albumot, készíts te is fényképet valamilyen állatról – képed témája lehet az udvarban kapirgáló tyúk, az állatkerti elefánt, a fű közt megbújó szöcske vagy akár a cikázó szitakötő is. A fényképet küldd el a szerkesztőség e-mail címére.

 

Ne felejtsd el feltüntetni a neved, életkorod, iskolád, elérhetőséged és csak egy képet küldj, amit a legjobbnak találsz. Az első 300 pályázó jutalma a fényképalbum.

1988 - 2014 Liget Műhely Alapítvány | Impresszum | Hírlevél | Támogatók és Partnerek