bla

Szarvasok képében, Átváltozó hangok kíséretében, Változó szerepekben megtörténtek az Átváltozások. Micsoda madár lett, de nem ám A megbabonázott Zubolyból a Vérfarkasok, vámpírok és álvámpírok között! Ha eljön a tavasz és Nézzük együtt Berény Róbert képeit, akkor Az ősemlőstől az űrtüdőig Mindennapi átváltozásokat látunk. Aztán megyünk tovább, Polgártársak és polgártársnők a Színjátékok szekerén. A szavak dalolnak, ez a Szellemvasút… avagy gyógyíthat-e az író? Téged mi érdekel? A Csillámcsoda vagy Kristályország virágai? Vagy a Mesevadászathősök, segítők és bűbájkeverők, s persze Madarak közreműködésével? Vagy a Betyárélet, Alakváltásokkal? És Elmeséled, hogy mit rajzoltam?

0-nyito-design_04
0-nyito-design_05
Kép
Kép
KépElmeséled, hogy mit rajzoltam?

A mesekönyvek képei rendszerint úgy készülnek, hogy a grafikus elolvassa a történeteket, aztán elkészíti az illusztrációkat. De miért ne lehetne fordítva? Ha igazán rajzot, festményt, fotót látsz, a gondolataid máris útnak erednek, hogy felderítsék, mit ábrázol a kép, kik a szereplői, hol lehetnek és mi történik velük

 
Az Igazgyöngy Alapítvány művészeti iskolájában Berettyóújfalun és környékén élő gyerekek szebbnél szebb képeket készítenek. Keresd meg az alapítvány honlapját az interneten, és válassz ki egy művet a “Szitakötő pályázat” mappájából!
 
Írj a képhez mesét, sőt, akár saját rajzoddal is kiegészítheted, folytathatod a történetet! Elektronikus vagy postai úton küldd el a szerkesztőségbe munkádat 2013. április 10-ig!
 
Ne felejtsd el megadni nevedet, életkorodat, iskolád nevét és elérhetőségeit, és hogy melyik képhez írtad a mesédet!
 
A legszebb történetek íróit az Igazgyöngy Alapítvány SZUNO-termékeivel ajándékozzuk meg: olyan táskákkal, párnákkal, amelyekre ügyes kezek gyerekrajzokat hímeztek.
1988 - 2014 Liget Műhely Alapítvány | Impresszum | Hírlevél | Támogatók és Partnerek