bla

Szarvasok képében, Átváltozó hangok kíséretében, Változó szerepekben megtörténtek az Átváltozások. Micsoda madár lett, de nem ám A megbabonázott Zubolyból a Vérfarkasok, vámpírok és álvámpírok között! Ha eljön a tavasz és Nézzük együtt Berény Róbert képeit, akkor Az ősemlőstől az űrtüdőig Mindennapi átváltozásokat látunk. Aztán megyünk tovább, Polgártársak és polgártársnők a Színjátékok szekerén. A szavak dalolnak, ez a Szellemvasút… avagy gyógyíthat-e az író? Téged mi érdekel? A Csillámcsoda vagy Kristályország virágai? Vagy a Mesevadászathősök, segítők és bűbájkeverők, s persze Madarak közreműködésével? Vagy a Betyárélet, Alakváltásokkal? És Elmeséled, hogy mit rajzoltam?

0-nyito-design_04
0-nyito-design_05
Kép
KépAlakváltás

 

Szinte minden családban vannak régi holmik, amiket már senki nem használ, mégsem dobják ki. lesz még valamire, mondják a felnőttek, és milyen igazuk van! Éppen most lesz !

 

Kérd a szüleid, nagyszüleid vagy más felnőtt segítségét! Keresgéljetek, alkossatok együtt! Alapanyagként felhasználhattok bármit, csak az a fontos, hogy átalakítva valami újat hozzatok létre.

 

Készülhet az üresen maradt kalitkából vagy akváriumból meseország, régi darálóból furcsa képzelt lény, törött kancsóból házikó, használhatatlan mobiltelefonból robot, kopott evőeszközből varázserdő… és így tovább!

 

A közös művet fényképezzétek le, és a fotót küldjétek el elektronikus úton a szerkesztőség címére 2013. április 10-ig!

Írjátok meg a közreműködők nevét, korát és elérhetőségét!

 

A legszellemesebb, leginkább átalakított művek beküldőit az Óperenciás kreatív csoport ajándékaival jutalmazzuk meg!

 

http://operenciasok.blogspot.hu/

1988 - 2014 Liget Műhely Alapítvány | Impresszum | Hírlevél | Támogatók és Partnerek