bla

Vizet áraszt, vihart kavar a TavaszvitaTudod, honnan fúj a szél? A Lépkedő szélevők, Szél szárnyán érkezők A szivárványszínű selyemzsinór mentén látják A víziló fogyókúrájának vízióját, ha Nézzük együtt Bálint Endre képeit! És akkor eljutunk a Fényben A Titanicig, a Moszkitótól a Tinizümmig, a Kicsi, a kisebb és a törpék közé, A nyúl, a jászol és a gát vidékérevalamennyi: Enyém, tiéd, övé. Ez a Szellemvasútavagy az átváltozás öröme. A Varázsló a lakodalomban azt kéri: Nyelveljünk! Agyas vagy? Hallás és figyelem kell, s a Különös háziállatok meg a Szitakötőszótár, Sári és Nemszemétke, valamint Szent György, szép vitéz segít.

0-nyito-design_04
0-nyito-design_05
Kép
Kép
KULTURÁLIS AJÁNLÓ


Sári és Nemszemétke

Mi a szemét? Olyasmi, amire már nincs szükség. Csakhogy a Szemét-sziget lakói egyáltalán nem érzik magukat feleslegesnek, és ezt bebizonyítják Sárinak is, aki véletlenül oda vetődik. De vajon ki segített nekik, hogy a kihajított tárgyakból egész várost építsenek maguknak? Mi lehet a buvac, és hazajut-e Sári a családjához? Minderre választ kapsz a könyvben, és a meséhez kapcsolódó munkafüzetből azt is megtanulhatod, hogyan készíts nemszemét lényeket az otthoni hulladék és némi fantázia segítségével!

 

Fotózd le az elkészült lényt vagy lényeket, és küldd el a szerkesztőség e-mailcímére 2012. április 13-ig.


Ne felejtsd el megadni a neved, életkorod, az iskolád nevét és postacímét, és azt is áruld el, milyen nevet adtál a teremtményednek.

 

A leggondosabb munkák beküldőit a Sári és a Nemszemétkecímű könyvvel ajándékozzuk meg.

1988 - 2014 Liget Műhely Alapítvány | Impresszum | Hírlevél | Támogatók és Partnerek