bla

 

Forog a kerék, a Varázskerék és a Távolságmérő kerék, Fut a havon a fakutya, Utazó növények ülnek rajta, és a Sárréti mendemondák szerint tart A jégkoboldok támadása, hull Az élet vizétől a varázstükörig. Este van már, Barlangba zárt béke A törpék belsejében, világít Galilei csillaga (1612). Nézzük együtt… Tornyai János képeit! Nem nemes és nem jobbágyki ő? Nagylábú Szömörce? Majd ha piros esik! Hintó-mesék ezek mind, avagy az igazságtalanság képei. Három a kérdés: Mi lesz veled, szemét?Kié lesz a Grund? Szereted a kakaót?
0-nyito-design_04
0-nyito-design_05
Kép
KULTURÁLIS AJÁNLÓ


Kié lesz a Grund?

Melyik csapat tűzheti ki zászlaját a Grund farakásaira?

 
Készíts egyszerűen érthető és izgalmas társasjátékot, amelyben megmérkőznek a vörösingesek és a Pál utcaiak! Keress ötleteket Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk című regényében!
 
Milyen akadályok nehezíthetik, melyek segíthetik az előrejutást? Használhatsz dobókockát, kártyalapokat és bármilyen más alapanyagot. A társasjátékot elkészítheted egyedül vagy csoportosan. A munkát küldd el postán vagy jól látható képekkel, leírással együtt elektronikus formában a szerkesztőség címére 2013. február 4-ig!
 
A legügyesebbek ingyenesen vehetnek részt a Budapesti Séták szervezésében megrendezett Einstand - városnéző séta gyerekeknek című csoportos foglalkozáson.
 
1988 - 2014 Liget Műhely Alapítvány | Impresszum | Hírlevél | Támogatók és Partnerek