bla

Hogy mit láttam? Elmondhatom. Kövér, zöld malacot A fény útján és Szembeötlő különbségeket A szem üvegeaz üveg szeme, és A lélek ablaka között. Láttam még a Fénysebességű információk szerint Változatok egy témára jelölés alatt A folyók szelíd óriását, A vad fusztra harapását és Kmetty János képeit. Az állatok kiáltványa pedig azt tudatja, hogyA beszéd: zene! és Szőrös bőrös meg a többiek a Titkok társaságának tagjai, és az Időjáték Moszkva kiürítésének 1812-es tényeit sorolja. De mit mond Kincskutató Janus? Hogy Enyém, tiéd, miénk a Szellemvasút… avagy a gyógyítás szenvedélye.

0-nyito-design_04
0-nyito-design_05
KépTudod, milyen a kaméleon?

 

Színes, izgalmas, változatos és titokzatos. Éppen mint a könyvek!

 

Ismered Lenkát, Helkát, Csodát és Kószát vagy a csúnya királyfitAkár régi ismerőseid, akár új mesehősként üdvözlöd őket, segítségükkel elvezetünk a könyvek varázslatos birodalmába.

 

Hogyan?

 

A Kaméleon Olvasóklub négyfordulós levelező játék, 1–4. osztályosoknak.

 

Minden fordulóban egy mai mese részletét kapod meg tíz kérdéssel, ezután egy régi, jól ismert mesét kell megkeresned otthon vagy a könyvtárban, és megoldani az ahhoz kapcsolódó öt feladatot.

 

Az egyes fordulók után mindenki apró ajándékot kap, a játék végén pedig a legügyesebbeket könyvvel jutalmazzuk!

 

Ha további részletekre vagy kíváncsi, keresd fel ezt a honlapot: www.rainbowkatalogus.hu

 

Játssz velünk!

 

Olvasd el Benedek Elek: A csúnya királyfi és a szép királykisasszony című meséjét (az otthoni mesekönyvek között vagy a könyvtárban biztosan megtalálod), válaszd ki a kedvenc jelenetedet, rajzold le és küldd el a szerkesztőség címére postán vagy elektronikusan 2012. június 15-ig!

 

Ne felejtsd el megadni a neved, életkorod, iskolád nevét és elérhetőségeidet!

 

A legszebb rajzok beküldői a következő tanévre szóló ingyenes játéklehetőséget nyernek

a Kaméleon Olvasóklubbal!

1988 - 2014 Liget Műhely Alapítvány | Impresszum | Hírlevél | Támogatók és Partnerek