bla

Tudjuk: Egyik kutya, másik eb, de ha Kutya meleg van, akkor sincs két egyforma, el ne hidd – te csak Motoszkálj!, mint Indiánok az őserdőben, és Ismerd meg magad! aztán Nézzük együtt Márffy Ödön képeit! meg a Tájműveket. Veréböreg, a vándor szerint ehhez kell Egy palack levegő, mert nem vagyunk az Aranykorban, csak A fény és eső havában, s kinyílt A lótusz virága. És még? Három bumfordi sétál a Festéktörténelem lapjain, és Drakula azt mondja: Sakk! – majd így folytatja: Tükröm, tükröm, mondd meg nékemMi az a Meseutca?, avagy a barokk erkély lázadóit kérdezzem? A konyha tündére válaszul a Szitakötő szótárra mutat, oda fordulj, én az Erdőben jártam. Vagy a Délibáb galaxisokon? Ki tudja…

0-nyito-design_04
0-nyito-design_05
Kép
Kép
Kép
KULTURÁLIS AJÁNLÓ


Mi az a Meseutca?

Mi a Meseutca? A hely, ahol a jó könyvek laknak!

 

És ez már nem mese – kivételesen nem is kell elképzelned, milyen utca ez az utca, milyen lehet a meseházak sora, és hogyan élik ott mindennapjaikat a jó könyvek... Hogy akkor miképpen találsz oda? Nagyon egyszerű!

 

www.meseutca.hu

 

S már ott is vagy!

 

A Könyvajánló rovat újdonságokat is kínál. Megtudhatod például, mit olvass, ha jobban akarod érteni a környezetedet: keresd a Nagyon zöld könyv ajánlóját. A Gyerekasztalon jó kézműves ötleteket találhatsz. A Gyerekhang óvodások mulatságos mondásait sorolja – a te kisgyerekkori szólásaidból mit őrzött meg a családi legenda? A legjobbakat küldd el a Meseutca szerkesztőségének!

 

De böngésszünk még tovább! A Vendégoldal szerzőitől sokat lehet tanulni – pedig nem is tanítani akarnak, csak elmesélik, szerintük milyen a világ.  

 

Pályázatokon indulhatsz – lehet izgulni, lelkesedni, és a felkészülés nemcsak szórakoztató, de közben sokat megtudhatsz – például önmagadról!

 

Érdemes rákattintani a Videógalériára, ahol különleges, sokszor meghökkentő animációs filmeket láthatsz.

 

A Hírrovat sokféle programra hívja fel a figyelmet, és beszámol a színházi előadásokról, a kiállításokról, a különféle kulturális rendezvényekről.

 

A Szakértő és Olvasó rovat inkább a szüleidnek és a tanáraidnak szól, de mint valami fordított világban, megteheted, hogy te ajánlod nekik!

 

Látogass el a Meseutcába, mert a jó könyvek ott laknak!

1988 - 2014 Liget Műhely Alapítvány | Impresszum | Hírlevél | Támogatók és Partnerek